Friday, June 22, 2012

Selamat Tinggal

Assalamualaikum wbt..

Lama aku tak update blog ni, sejak final exam hari tu. Maaf la kalo ada yang menjenguk tapi takda post baru. Post malam ni adalah post terakhir aku di UniSZA. InsyaAllah malam ni aku akan balik ke kampung halaman.

Sejak 18hb hari tu dah ada kawan-kawan sekelas yang dah mula balik ke rumah masing-masing. Seorang demi seorang. Sekarang ni pun tinggal 3,4 orang je lagi.

Pengalaman dan kenangan bersama selama empat tahun ni akan sentiasa dikenang. Adat pertemuan ada perpisahan. Semoga berjumpa lagi lepas ni.

Kepada rakan-rakan blogger, mungkin saya kurang aktif selepas ini. Tapi saya akan cuba sedaya mungkin untuk kembali berblogging. Saya akan rindu telatah adik-adik kakak GtHans, anak-anak mummy Meowwmania, Keluarga atuk Milo kak AidahIbu Alisha dan Alisha..dan ramai lagi yang lain.

First batch Bachelor of English, UniSZA..good luck to you guys.

Hawa Mardhiyah, Nur Syamilah, Zusuliyaini, Fiona, Siti Aminah, Najihan Syuhaida, Nurezatul Ikma, Wan Norsilawati, Nur Izzah, Nik Ayuni, Nor Shamimi, Siti Nadzirah, Nadhirah, Siti Ammarah, Nik Siti Azlinda, Yeong, Josephine, Nurul Izzah, Wan Mazrina, Zakiah, Aisyah, Nor Fadillah, Azilah, Nurul Liyana, Akmal, Fauzan, Anas, Wan Zul, Haniff, Fazrie, Fakhri, Tony, Amirul, Tamimi, Ridhuan, Dean, Andrew, Sapizi.


Foto: Google Image




6 comments:

Nadhirah Ahmad said...

Bubyeeeeeeee

Aidah Othman said...

Tetiba akak rasa sebak pulak. Alam student mmg akan jadi sejarah buat naz. Tentu byk yg manis kan. Selamat menempuh alam baru dan semoga perjalanan naz selepas ini dipermudahkan dan dirahmati Allah. Amin.
Jgnlah stop blogging ya.

m4rilyn said...

selamat melangkah ke dunia baru :)

meowwmania said...

selamat jalan dikk....

moga selamat dan dipermudahkan semuanya, amin...

Liza Razak said...

kalau ade masa nanti..aktif la balik blogging yer :)

Naz said...

Terima kasih semua