Friday, January 24, 2014

Dapat Hadiah

Assalamualaikum wbt...

Kelmarin lepas cakar daun-daun kering kat depan rumah, aku perasan ada surat kat peti surat tepi jalan. Mestilah surat posmen letak dalam peti surat. Takkan nak campak sesuka hati.

Aku ambik dan belek sampul tu. Sapa la yang hantar, nama aku pun tulis tak penuh. Sampul tu kembung, bila aku tekan ada benda lembik-lembik kat dalam. Hoho..apa agaknya.

Masuk bilik ambik gunting dan buka sampul tu...jeng..jeng.. Dapat hadiah dari Whiskas sebab aku penah join "Peraduan Lari Si Comel, Lari" kat facebook. Berbaloi jugak la join.

Aku takda la dapat hadiah utama, main pun dua kali je. Aku dapat hadiah sagu hati wetfood dua bungkus. Kira ok la kan.

Excited gila dapat hadiah, walaupun bukan untuk aku. Sapa yang tak suka dapat hadiah..? Meh sini bagi kat aku..hehe..

Apa pun aku rasa nak join lagi pertandingan yang akan datang. InsyaAllah. Terima kasih Whiskas Malaysia.

1 comment:

Scarlett O'Hara said...

Kecik ke besar, hadiah juga kan?Tahniah!