Thursday, December 24, 2015

Bukan Aku Sorang Rupanya ...

Assalamualaikum wbt ...


Hai semua. 2, 3 malam ni aku dapat semangat nak mengadap kembali blog aku ni. Lepas update aku blogwalking la sekejap. Lama tak melawat blog teman-teman.

Lepas jalan-jalan sikit, aku tengok ..hahahahah


Bukan aku sorang je yang dah lama tak update blog. Ada beberapa teman yang dulunya sangat aktif kini ntah ke mana. Last updated post pun ada yang 6 bulan lepas, setahun lepas, 2 tahun lepas pun ada.


Pada firasat aku ni la penangan telefon pintar. Pada pandangan aku je la. Kalau tak betul jangan la nak marah pulak. Hehe



Mungkin juga diaorang ada komitmen yang semakin bertambah sekarang ni. Mungkin ada yang tak sihat. Mana la kita tahu kan.



Aku ucapkan tahniah pada teman-teman yang masih aktif dan maintain update blog. Korang memang blogger berdedikasi.




Nak hilangkan masalah daki degil kat badan? Klik SINI

7 comments:

Nadhirah Ahmad said...

sbb malas nk ngadap laptop..

Naz said...

Indeed Nadhirah Ahmad

aizamia3 said...

Ada masa beku jugak tak tahu nak update apa..
Betul2.. ada jugak kawan2 yang terus senyap.

riss aziela said...

hahahha.... x berapa nk aktif da macam dulu...

ctpayong said...

lamanya tak denga khabar awak.
samalah kakCT pun...sekali sekala bila teringin, menjengah jugaklah ke sini.

Naz said...

Kan riss aziela..semua makin sibuk kot

Naz said...

Hai kak ctpayong...saya pun on off mood nak update blog ni.