Monday, October 8, 2012

Buku Baru

Assalamualaikum wbt

Perrghh lama gila aku tak update blog ni. Sejak sebelum raya hari tu. Al maklum la bil BB tak dibayar.
Masa cuti hari Malaysia yang lepas, aku ngan family pi bercuti rumah sepupu ayah aku kat Songkhla, Thailand.

Dekat dengan laut. Best la pergi berenang, walaupun aku tau froggy style je. Balik dari Thai, aku ngan mak ikut k.lang pi rumah dia kat KL.

Aku seronok sebab nak pi MPH Mid Valley, memborong buku. Borong la sangat.

Aku beli 2 buah buku John Grisham dan sebuah buku hadis.




pastu balik rumah aku beli lagi satu buku



Meemang aku suka membaca kan. Tak dapat dinafikan lagi. Haha..

Foto: Google Image

Ok..nanti aku update lagi.

1 comment:

Ayuni said...

seriously, John Grisham is the best thriller writer ever!