Friday, December 2, 2011

Segmen:Mencari Blogger Setiap Negeri

Assalamualaikum wbt semua..

Petang-petang ni rasa nak join segmen. Segmen ketiga aku join kot. Sekali-sekala ja.



Nak join gak, sila klik arnab tu.

Aku berasal dari Kodiang, Kedah. Dekat dengan sempadan Perlis. Kalau ada sapa-sapa nak pi tengok ladang tebu terbesar di Malaysia, dan nak pi shopping kat Padang Besar tu boleh la saya temankan. Macam rajin sangat ja.


Kawasan rumah aku adalah kawasan sawah padi. Nyaman sangat-sangat kampung ku. Ok, jadi citer sikit-sikit.


Nak kena tag kawan. Aku bukan pandai sangat nak tag ni..hentam saja la.

9 comments:

cek-chiqa said...

Hy..EQA DTG NK BCE ENTRY..SAJE NK KNL2 NEGERI KEDAH..
AWK PON BOLEH SINGGAH
http://cek-chiqa.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

mimie_za said...

singah dari segmen yg sma..follow me back..
orang kedah erk..leh la tumpg umh kalu g jalan2 sne..hehe

NazuerahAzhar said...

Orang Perak datang dari segmen yang sama :)

http://sempoi9.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

ctpayong said...

Comel sungguh arnab tu....

siti hidayah said...

Orang Tranung datang melawat. salam perkenalan :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

meowwmania said...

sawah padi?? bestnya.....

teringin nak tgk sawah padi nak feeling2 Nur Kasih hikhik...

Naz said...

Kat kampung saya kiri kanan sawah padi..kat belakang rumah pun ada..

oli-go said...

rajin join segmen..bagiuhh

Atiey said...

yup sudaa join