Tuesday, January 10, 2012

Hakikatnya

Assalamualaikum wbt...

Hari ni aku ada last paper, pukul 2.30 petang nanti.

Dah 2 hari rasanya aku tak online..sebab broadband tak bayar, haha..pastu bergantung pada wifi sahaja, wifi lak buat hal macam chipsmore.

Bila takda internet baru tau rasa sengsara. Bukan apa, almost semua kerja sekarang ni melibatkan internet, nak taknak memang kena ada.

Pagi-pagi kena check email..kot ada benda yang penting..
Pastu check blog, sebab nak baca update kawan-kawan. Especially blog yang citer pasal kucing, memang lawatan wajib setiap hari.

4 comments:

Aidah said...

Akak kalau balik kampung memang resah gelisah pasal wifi selalu macam biskut. Memang tak boleh buat apa dan sabar je lah menunggu blk KL semula.

IntaNBerliaN said...

hihii naz suka betoi kucing yer... sy lak takut..hihii

GtHans said...

lawatan wajib tu..ekeke

Naz said...

IntaN: memang suka sangat, tengah rindu bebudak tu kat kampung.

AIdah: kena gi bayar BB, kalo tak tak online la sebulan cuti sem

GtHans: Hari-hari kena tengok Shark and the gang.