Saturday, January 14, 2012

Kesian Aku

Assalamualaikum wbt..

Entri nak mintak simpati ni.

Aku dah selesai exam 10hb yang lepas, tapi aku still ada kat UniSZA. Sebabnya ada trip ke Langkawi ngan kawan-kawan sekelas. Nak bertolak malam esok. Aku korban la 5 hari cuti akhir ni kat sini, at least jimat dah duit nak balik kampung sebab nanti lepas balik dari Langkawi, aku turun kat Kuala Perlis je.

Tiada masalah di situ. Cumanya, pagi ini pada pukul 9.15am, mak aku tipon..katanya...'mak ada kat rumah bang Sham ni, satgi nak pi Betong..semua ada ni..pi jalan ramai2".

Aarrgghh..time aku takda la baru nak wat trip. Betong tu sempadan Thailand, dekat Pengkalan Hulu, Perak.

Family aku bukan jenis yang selalu buat trip ramai-ramai..so, bila dah buat ni, dan aku pulak takda..rasa agak sakit hati di situ.

Mak tanya nak pesan apa-apa tak..aku cakap takda..aku pun tak tau apa yang ada kat Betong tu. Tapi aku tau mesti nanti mak belikan something untuk aku..haha..anak bongsu memang tak dilupakan..hehe

Tiba-tiba datang idea..hahaha..aku cakap kat mak..dah alang-alang berkumpul ramai-ramai tu, apa kata tolong kutip sorang sikit, wat sponsor aku nak ke Langkawi nanti..aku dah kekeringan sangat dah ni. Hahaha..

Selamat bercuti dan membeli belah keluargaku..

8 comments:

akmall said...

hihu...~~ kecian dia~~ takpe2.

UniMeOw said...

ooo naz pon anak bgsu jugak ke..hehe

errmm idea yg bernas!leh gak sapot2 g lgkawi...:p

Naz said...

idea bernas dah berjaya..abang call, nnt dia bank in..hehe

m4rilyn said...

hakhakhak..kalau di ingati takkan le kne tingal?*sambil sambung gelak jaat*

Naz said...

cik Marie..nak cari gaduh nmpak..haha..nak buat mcm mn kita dok jauh ni..

GtHans said...

hakhakhak..sambung gelak cik Marie..;p

Naz said...

Kakak pun sama je ngan cik Marie..selamat tinggal semua..kita nak g Langkawi

m4rilyn said...

sambung lagik gelak. MUAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKA

selamat bercuti