Sunday, January 15, 2012

Bercuti

Assalamualaikum wbt..

Ni mungkin post terakhir, memandangkan aku akan bercuti lebih kurang sebulan. InsyaAllah kalau ada rezeki aku gi bayar broadband, maka akan ada lah entri masa cuti ni.

Malam ni aku dan kawan-kawan sekelas akan bertolak ke Utara, ada trip ke Langkawi. Lepas tu aku terus balik rumah dan bercuti.

Sementara nak online semula tu, jenuh la aku rindu post kawan-kawan..terutama blog meow2.

Tu je. Semoga perjalanan malam ni hingga akhir trip berjalan dengan lancar dan dalam keadaan selamat.

Take care everybody.

8 comments:

UniMeOw said...

take care yunk..
<3<3

Aidah said...

Selamat bercuti panjaaaaaaaang. Take care ya.

GtHans said...

slmt bercutiiii..:)

Suara Kalbu said...

Selamat bercuti ya Naz,

Take care

meowwmania said...

jgn lupa perere roce kitew...


be safe n have fun!!

IntaNBerliaN said...

ok.. dah byr broadband nanti br bw blog meow2 yer.. hihii

Nini D.. said...

jgn tak update blog terus tau..
take care :)

Naz said...

Terima kasih semua..dah bayar broadband dah..hehe..kembali berblogging