Monday, January 30, 2012

Kembali Bersuara

Assalamualaikum wbt semua..

Hai..aku kembali berblogging..hehe..siang tadi dah pegi setelkan bil broadband yang 2 bulan tertunggak tu.

Tapi tak boleh aktif sangat sebab line kat kampung tak berapa kuat. Kena sabar banyak-banyak. Tadi sempat pegi melawat blog meow2 kejap, tunggu loading sampai aku tertidur.

Nanti aku akan update lagi, dan melawat blog kawan-kawan pelan-pelan..kena ikut turn ye..hehehe..

2 comments:

meowwmania said...

hehehe...welkam back!

Aidah said...

Line kat kampung memang cam tu tau. Akak kalau balik kampung memang sunyi sepi dan bunyi cengkerik je kat blog akak.