Sunday, July 14, 2013

Alhamdulillah

Assalamualaikum wbt..

Sambungan dari entry sebelum ni.

Ingatkan semalam jenuh la nak kena dengar ayah berleter pasal kucing tu. Tapi Alhamdulillah dipermudahkan. Kak Long balik nak berbuka kat rumah, so ajak dia la jadi driver pegi ambik.

Nyet dan Apong sihat-sihat je. Masa ambik tu diaekor dah sedar cuma ada lagi saki baki ubat bius tu. Doktor suruh kurung 10 hari. Mampukah aku? Tak sanggup nak kurung kucing lama-lama. Kesian diaekor boring.

Nanti tengok perkembangan jahitan tu dulu. Bukan apa, takut diaekor aktif sangat, nanti tak pasal terbuka jahitan tu. Kalo kertas tak apa boleh je aku staplekan.

Kemarin juga aku pegi temuduga. Alhamdulillah shortlisted. Takda la keje gempak sangat but its better than what I have now. Bila lagi nak kumpul pengalaman kan. Biar la takda kena mengena pun dengan kelulusan aku. Everything can be learn. One step at a time. 


Foto: Google Image

3 comments:

akmall said...

congratulations!! shortlisted.. btw, mcamne kucing2 tu? okay?

meowwmania said...

bebudak bulus tu kenapa?

tahniah! moga dapat kerja tu yerk

Naz said...

Akmall: TQ..budak2 tu okay je..aktif mcm biasa

Meowwmania: bru lpas spay mummy..insyaAllah