Wednesday, July 24, 2013

Off to Penang

Assalamualaikum wbt..

Awal-awal pagi esok aku akan ke Seberang Prai, Pulau Pinang. Ada training sebelum mula bekerja di Jitra. Tempoh training yang rasmi tak tau lagi berapa lama.

Pegi esok aku tak bawa laptop, jadi tak dapat la aku nak update. InsyaAllah raya nanti aku cerita la kot serba sedikit. Raya pun tak tau lagi keadaannya macam mana. Training pun tak mula lagi macam mana nak minta cuti raya kan.

Doakan aku selamat la di tempat orang. Hehe. Bulan Ramadan ni insyaAllah segalanya dipermudahkan.

Oleh itu, bermula esok blog ni akan bercuti seketika. Take care semua.




Foto: Google Image