Friday, June 3, 2011

Beautiful Coffee



Salam semua..

Ni ada beberapa design hiasan kopi yang aku jumpa masa ngah lepak kat opis. Rajin betul tukang buat kopi ni. Kalau tak minum pun rasa macam nak beli gak sebab tengok cantik. Macam satu scene dalam The Green Hornet, si Jay Chou tu buat senang je, tapi mesin kopi tu memang cool.  


minum sambil tengok bulan mengambang best ni


kopi kapal api kot


Kopi naga berapi..

cap kuda terbang..mcm teh lak

cantik


coffee seal pun ada

mcm kek je yg ni


mcm dlm The Green Hornet

Nak try blajar la buat kopi macam ni. hehe..

2 comments:

Wahida said...

Wow! Teringin nak rasa dorang! Hantu kopi sudah mariiiii!

Nazirah said...

hehe..cepat gi survey kedai mana serve kopi gini