Saturday, July 30, 2011

SEGMENT MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita

Assalamualaikum semua..




Ni baru nk blajar join segment. Link pun xbrapa pandai nak buat. Kena mintak tunjuk ajar orang dulu. I try my best. Hehe. Bukan apa, tengok follower orang lain banyak, jeles lak rasa.

Segment ni anjuran LunaLanun. Thanks sebab buat segment. Jom join segment ni.

Yang penting mencuba. Yeah. Semoga berjaya buat diriku sendiri.

10 comments:

LiLi said...

singgah & folow dr segmen ni.

#kaspersky murah (=

zareliqa afiqa said...

yuhuu!! Iqa dtg terjah cnie dari segmen luna lanun^^
salam perkenalan ya! :)
Jemput singgah baca & komen2 entry, ;)

http://zareliqaafiqa.blogspot.com

M'Rie R'Nie said...

BlogWalking Marathon from Segmen Mari Menambah Follower by Luna Lanun. Salam perkenalan.

Nazirah said...

Terima kasih kepada M'Rie R'Nie, zareliqa afiqa dan LiLi kerana sudi blogwalking di sini

~aYu~ said...

salam kenal. dr segmen sama. dh follow. jemput singgah blog sy tak seberapa tu.:)

a i m z said...

nak menfollow dari segmen luna lanun.
nice to meet u.:)
rekrometeo.blogspot.com

Aimie Diyanna Benignant said...

Salam Ramadhan,
Aimie datang dari segmen yang sama. Baru ada masa nak terjah awak2 semua. Maaf late. Comel je blog awak kan :)

Sudi2 lah follow saya semula ok :)
SAYA AIMIE DIYANNA BUKAN YUNA!

http://imedianna.blogspot.com/2011/07/segmen-menambah-follower-saya-blogger.html

Golden Rose said...

salam perkenalan...singgah dari segmen luna lanun...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya

IntaNBerliaN said...

Salam..

sori lambat terjah dr segmen yg sama.. ramai sgt, tak sempat nak terjah semua.. :-)

Dah follow awk.. :-)

btw.. Selamat hari raya.. (^_^)

kalau sudi, follow la blog saya.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com