Sunday, August 21, 2011

Sedikit Jeles

Assalamualaikum wbt semua...

Semenjak abih praktikal dan ada kat rumah ni, aku tak tulis apa-apa entry pun. Macam biasa la, sifat menangguh telah menjadi penghalang. Alasan je lebih. Aku online je 2,3 hari ni, tapi just blogwalking. Dah blogwalking, jadi silent reader lagi. Hahaha

 2, 3 hari ni aku asyik melawat blog meowwmania. Best blog ni, dia asyik cerita pasal kucing-kucing dia yang diberi gelaran budak-budak jebons. Banyak gambar dia letak. Geram tengok.

Tajuk entry aku macam tu sebab aku memang jeles ngan meowwmania. Haha. Kalau boleh aku nak buat macam dia jugak. Cerita pasal budak-budak oren kat rumah aku ni. Sekarang ada 3 ekoq. Makcik, Lebaq dan Kuruih. Makcik tengah sarat, tunggu masa je tu. Yang jelesnye, aku tak ada kamera sendiri lagi buat masa ni. Agak miskin ye. Kalau dah ada, confirm berseri-seri blog aku ngan gambar-gambar ori yang aku sendiri capture.

Doakan aku murah rezeki. Heheehehe.

4 comments:

petuapakar said...

jeles2 untuk majukan diri sendiri tu baik untuk eksihatan. hik3

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya

meowwmania said...

amin...mudah-mudah termakbul doa tu yerk ;)

budak-budak jebon kem salam kat makcik, lebaq ngan kuruih.

dorang ckp sok anak-anak makcik tu sila lar ikut perangai dak2 jebon sekalian bior pengsan yg nak menjaganya tu nnti hikhik

Wahida said...

Same la Kak. Saye pun tak de camera sendirik. Ada pun lomo yang tak berbateri je. Hehu. Insha Allah, murah rezeki :D

Nazirah said...

nnt kita kumpul duit raya ye..hehe