Wednesday, February 1, 2012

Shark

Assalamualaikum wbt...

Tadi aku pegi melawat salah satu blog meow yang aku suka tu, aku baca balik entri yang aku terlepas sepanjang aku tak online.

Baca, baca dan baca..sampai aku satu entri..Kakak GtHans gitau Shark dah takda, kemalangan. Aku tak tinggal apa-apa komen sebab baca entri kakak dan komen animal lover yang lain pun dah bergenang air mata. Semoga kakak bersabar.

Shark ni salah sekor kucing yang kakak jaga. Boleh melawat blog kakak kat ShomeyShayang. Muka dia handsome, comel.

Gonna miss him and his stories.

4 comments:

m4rilyn said...

:(

GtHans said...

Ermmm..sedih..:(

meowwmania said...

masih terbayang keletah Shark :(

Aidah said...

Sedihnyaaa. Mohon pada Allah agar panjangkan umur Milo dan Moli ni. Milo sakit pun akak dah merah2 mata menanges.