Thursday, October 6, 2011

Coretan Saja-saja

Assalamualaikum wbt semua..

Hari ni aku tak ada kelas, tapi kejap lagi nak kena pegi fakulti jugak sebab nak hantar homework. Timbunan kerja semakin menyerlah. Cabaran subjek-subjek baru yang sentiasa merisaukan hati. (Risau sahaja, tapi tak study pun).

Memandangkan roomate aku tak ada, dia ikut trip apa ntah, jadi aku dengan rajinnya nak mengemas bilik. Diharapkan berjayalah aku kemas bilik hari ni. Hehe. Species apa ntah aku ni, time orang tak ada baru boleh buat kerja. Kena duduk dalam hutan gamaknye.

Entry sebelum ni aku ada join segmen jom tambah follower, hasilnya bertambah jugak la kawan-kawan baru aku. Terima kasih kepada yang sudi berkawan dengan saya.

Aku kena join segmen baru bertambah kawan. Tak macam MeowwMania..tak join segmen pun kawan-kawan dia dah ramai. Hehehe.    

Tu la saja coretan pada tengah hari ni. Sekadar update je. Tak ada topik pun sebenarnya.

3 comments:

Oh Oeya said...

Takpe.. akak tetap bw juga ;-)

Rosmawati Yusof said...

Dik, menulis utk kepuasan kita. Yg penting terus menulis. Jgn fikir org baca @ tidak.Insya Allah kak kim akan selalu kesini..

Nazirah said...

Terima kasih Oeya dan Kak Kim..

Kak Kim: Rindu la kat Abg Madan Ensem..hehe