Wednesday, October 26, 2011

Jom Join Kempen Tingkatkan Jumlah Followers

Assalamualaikum wbt semua..

Pagi-pagi hari cuti ni, rasa macam nak join segment je. Pastu jumpa kempen ni, tengok tajuk kempen tu..panjang kan..Seperti segment yang lain, matlamatnya adalah meningkatkan jumlah follower kita, di samping saling berkenalan sesama blogger. Kalau sesapa nak join jugak, tekan banner kat bawah ni.


Diucapkan selamat berkenalan kepada sesiapa yang sudi melawat blog saya. Terus terang saya nyatakan di sini, saya akan update sekali dalam tempoh 2 atau 3 hari. Bergantung pada idea, mood dan kekangan masa. 

Pengisian blog ni adalah mengenai apa-apa saja yang terlintas di fikiran atau hati dan ingin dikongsi bersama rakan-rakan semua.

Happy Blogging.

p/s: Gembira follower dah cecah 50 orang sekarang.

22 comments:

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

Eera Shera said...

salam kenal..

folo kamu ye :)

Nurul Amirah Anis said...

Salam,sya dri kmpen yg sma..dh fllow awkk..fllow back yaw..

http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

~mira~ said...

salam...singgah cni n follow u...=]

fierul said...

salam kenal dari saya .. datang terjah sini dari kempen yang sama ..
jemput singgah blog picisan saya :)
dah follow awk

Fahz said...

as salam..singgah n follow kamu..selamat berkempen dr segmen yg sama..jom singgah ke blog saya.

Mia Meymi said...

dtang dr kempen yg sme.
mia follow.
jom follow mia
http://miameymi.blogspot.com/

SumeSakan said...

salam kenal dear...thanks follow kite...

selamat sama2 berkempen ye...hehehehe

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

Cik Rose Cute said...

follow sini dari segmen yg sama...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

sue perbs.. said...

sy dtg dri segmen same.. sy folo awak.. jemput singgah blog sy pulak ye

~ieda~ said...

hye...ida dr segmen yg sm jg...dtg n follow cn
naty singgah blog ida jg ya...keep in touch ^_^

-fa- said...

Salam c^^)
dtg dr segmen yg sama .^^)
dh follow awak, & salam kenal (^^,
singgah2 la ke blog sy jugak hkey ^^)
http://farahizyan.blogspot.com/
tqsm.daa~ (",)

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah blog awak yer.. Datang sini nak kenal-kenal pemilik blog.. Hehe. Boleh tak? Nak kenal Eza singgah la blog Eza yerr..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

Hi.. Saya da follow awk..harap dpt follow & like fanpage & blog sy.. Dari kempen yg sama..

Kalau nk shopping batik online pon bole.Cantik2 tau! :) di www.alkhattabbatik.blogspot.com

TQ.

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

~ Eiya temBam ~ said...

waa..nyaman jer tgok belog ni...follow me back ok..thanx!

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! anyway, nice blog tau=)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

Salam ziarah perdana,

Bertemu untuk mengeratkan persaudaraan :) Salam perkenalan berutus senyuman.

http://suteraqaaseh.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

dan

http://kolejhayat.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Follow yea, mungkin ada sesuatu yang boleh dikongsikan bersama.

jaga diri, hiasi peribadi.

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)