Saturday, October 22, 2011

Quick Update

Assalamualaikum wbt semua..

Nak update sikit sebelum tido. Tadi baru je lepas tengok bola Terengganu vs Selangor yang berkesudahan 2-1. Yeyee..Terengganu menang.


Aku memang suka tengok bola..tapi takda la fanatik sangat. Dari siang tadi dok pikir nak ajak sapa tengok..sebab geng tengok bola takda. Puas la aku mesej sorang demi sorang kawan- kawan yang tak berapa minat bola.

Akhirnya dengan perjanjian win-win situation, member pun redha teman aku..walaupun dia takda feel nak tengok. Pastu ada beberapa lagi member join gak, padahal niat asal mereka hanyalah nak pegi makan kat kafe tu. Tak kisah la.

Sedikit sedih bila yang tengok bola tu perempuan belaka. Mana orang laki ? diaorang tengok EPL je ke ? yang Malaysia punya tak layan ? Maybe diaorang study kot..bersangka baik ye.

Walaupun aku bukan orang Terengganu, tapi aku excited melebihi orang Ganu. hahahaha...well, dimana bumi dipijak, disitu langit dijunjung..haha..so, aku kat Ganu, sokong Ganu la jawapnye..

p/s: tak sedar diri kerja berlambak.

Foto: Google Image

5 comments:

Kancil 8349 said...

Kancil ndak sempat tengok...sebab ada majlis semalam...hehehe

baby said...

feel tak time cikit nk muncul...

Nazirah said...

terima Kancil masih datang komen..
Baby: tak paham la baby cakap apa

Marina said...

hehe...tengok separuh je...ghanu dah skor 1 pon cukupla tu...selangor tak boleh kejar dah..

IntaNBerliaN said...

sy xtgk game tu baru ni... tp sy pun sokong trg sbb saya org trg.. hiii